GINOP-5.2.4-16-2016-00619

Gyakornokok foglalkoztatása a Dr. SZám KFT.-nél

 

A DR. SZÁM Ügyviteli és Szolgáltató Kft. 2017.03.10 – 2018.12.28. időtartamban valósítja meg, a Gyakornokok foglalkoztatása a DR. SZÁM Kft.-nél című projektet az Európai Szociális Alap támogatásával.

A projekt támogatási összege: 5.632.844 Ft.

A támogatás mértéke: 100%

 

A projekt keretében két fő gyakornok foglalkoztatása valósul meg, akik a támogatott munkakörben pályakezdőként lehetőséget kaptak arra, hogy az elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazásának módját elsajátítsák.

DR.SZÁM Kft. 2008. óta nyújt könyvviteli, adótanácsadási szolgáltatásokat cégek, egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek számára pécsi könyvelő és adótanácsadó irodájában. A cég mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy segítse az iskolapadból kikerülő fiatalok megszerzett elméleti ismereteinek a gyakorlatba történő átültetését. A támogatás segítségével lehetővé vált, hogy két fő szakképzett, de a szakmájában gyakorlattal még nem rendelkező fiatal elinduljon egy olyan szakmai pályán, ahol kiemelten fontos a precíz, pontos munkavégzés, a határidők betartása, a hatékony időbeosztás és a rendszerszemléletű látásmód. Mindezeket az elméleti tanulmányok csak kevéssé tudják biztosítani a fiatalok számára, ezért különös jelentősége van annak, hogy a Széchenyi 2020 program lehetőséget biztosított két ilyen fiatal számára ahhoz, hogy magabiztos szakemberként induljanak el szakmai pályáján. A gyakornok foglalkoztatása 2017. év márciusában kezdődött, és 9 hónapon át folyamatos mentori tevékenység is segítette.

 

A projekt megvalósítása során a gyakornokok munkaeszközei szintén a pályázat keretében kerültek beszerzésre.

 

 

******************************************************************************************************

KORÁBBI PROGRAMJAINK:

 

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ MUNKAHELY LÉTESÜLT A DR. SZÁM ÜGYVITELI SZOLGÁLTATÓ KFT. PÉCSI KÖNYVELŐ ÉS ADÓTANÁCSADÓ IRODÁJÁBAN

 

A DR. SZÁM Ügyviteli Szolgáltató Kft. 2,34 millió forint európai uniós támogatást nyert a „Gyakornokok foglalkoztatása a DR. SZÁM Kft.-nél” elnevezésű című pályázatával az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt megvalósítása során egy fő új munkavállalóval bővült a társaság foglalkoztatottjainak száma, aki a támogatott munkakörében pályakezdőként lehetőséget kap arra, hogy az elméleti ismeretek gyakorlati alkalmazásának módját elsajátítsa.

 

A DR. SZÁM Kft. 2008. óta nyújt könyvviteli, adótanácsadási szolgáltatásokat cégek, egyéni vállalkozók, alapítványok, egyesületek számára pécsi könyvelő és adótanácsadó irodájában. A cég mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy segítse az iskolapadból kikerülő fiatalok megszerzett elméleti ismereteinek a gyakorlatba történő átültetését. A támogatás segítségével lehetővé vált, hogy egy fő szakképzett, de a szakmájában gyakorlattal még nem rendelkező fiatal elinduljon egy olyan szakmai pályán, ahol kiemelten fontos a precíz, pontos munkavégzés, a határidők betartása, a hatékony időbeosztás és a rendszerszemléletű látásmód. Mindezeket az elméleti tanulmányok csak kevéssé tudják biztosítani a fiatalok számára, ezért különös jelentősége van annak, hogy a Széchenyi 2020 program lehetőséget biztosít egy ilyen fiatal számára ahhoz, hogy magabiztos szakemberként induljon el szakmai pályáján. A gyakornok foglalkoztatása 2015. év elején kezdődött, és 9 hónapon át folyamatos mentori tevékenység is segíti. A szakmai fejlődés biztosítása mellett a programnak köszönhetően egy új munkahely is létrejött a DR. SZÁM Kft. könyvelő és adótanácsadó irodájában.

 

További információ kérhető:

Gergely László
Telefonszám: +36 (72) 210-854
E-mail cím: gergely.laszlo@drszam.hu