A DR. SZÁM Könyvelő és Adótanácsadó Iroda 2008-ban kezdte meg könyvelői,  adótanácsadói és ügyvitelt támogató szolgáltató tevékenységét.

Az ország több városából és külföldről is vannak ügyfeleink, akik számára könyvelést, adótanácsadást, vállalkozásvezetési tanácsadást, adószakértői szolgáltatást nyújtunk. A technika lehetőségeit kihasználva nem jelent problémát a távolságból nyújtott szolgáltatás, de természetesen személyesen is örömmel látjuk ügyfeleinket pécsi könyvelő és adótanácsadó irodánkban, közel a pécsi belvároshoz, a Zsolnay Kulturális negyed közvetlen szomszédságában.

Az iroda különösen innovatív szervezettsége, a korszerű technikai megoldásaink, valamint munkatársaink képzettsége, tapasztalata és lelkes hozzáállása a sikeres szolgáltató tevékenységünk alapja.

Mind a könyvelés, mind az adótanácsadás szolgáltatás nyújtása magas szintű szakmai előképzettséget, és folyamatos ismeretbővítést, tudásfrissítést követel, ezért rendszeresen veszünk részt szakmai előadásokon, tájékoztatókon, tagja vagyunk több szakmai szervezetnek is, amelyekben folyamatos ismeretcsere folyik a minél magasabb színvonalú munka érdekében.

 

A gazdálkodási, beruházási és pénzügyi-számviteli folyamatok szervezésével, irányításával, végrehajtásával nagyvállalati környezetben eltöltött vezetői szerepköröknek köszönhetően irodánk megfelelően felkészült az ügyfeleink mindennapi és különleges gazdasági műveleteinek hatékony támogatására.

Ügyfeleink többsége azért keres fel bennünket, hogy vállalkozásuk könyvelését megbízható, szakmai kezekben lássák. Egyre gyakoribb azonban azoknak a száma, akik konkrét adóügyekben (pl. ellenőrzés, bevalláspótlás stb.) történő eljárásra, tanácsadásra illetve az adóhatóság előtti képviseletre kérnek fel bennünket. Számtalan esetben sikerült már ügyfeleink jogait és érdekeit érvényre juttatni olyan helyzetekben, amikor valamely hatóság indokolatlan és túlzott hatalomgyakorlást tanúsított védtelen vállalkozókkal szemben, több esetben sikerült már jogorvoslatok során kiszabott bírságokat, hátrányos következményeket semmissé tenni vagy legalább jelentősen mérsékeltetni.

Csapatunk lelkesen, vidáman vészeli át a hétköznapok kihívásait, amelyeket nap, mint nap a jogalkotóink, ellenőrző hatóságaink és a piaci, pénzpiaci szereplők keletkeztetnek. Nem csupán a mókuskereket hajtjuk, sokkal inkább megoldásokat, lehetőségeket keresünk ügyfeleink problémáira.


Mind a napi teendőket, mind a különleges eseti feladatokat úgy végezzük el, hogy annak eredménye megfeleljen elsősorban ügyfeleink elvárásainak, és a hatóságoknak is a lehető legkevesebb mozgástere maradjon arra, hogy ügyfeleink számára hátrányokat okozzanak.


Nap mint nap élünk át szakmai sikereket, és gyakran részesülünk szakmai elismerésekben.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőség:
Térkép: