A DR. SZÁM KÖNYVELŐ ÉS ADÓTANÁCSADÓ IRODA SZOLGÁLTATÁSCSOMAGJAI
SEGÍTSÉG A VÁLASZTÁSHOZ

Szolgáltatás-
csomag

Cél

Kinek javasolt

Mit tartalmaz

 

 

 

 

„A”

Törvényi előírások betartása

Olyan cégek és vállalkozók részére, amelyekben teljes körűen átlátják és kézben tartják a vállalkozás pénzügyeit, gazdálkodását, a könyvelőirodától a kötelező számviteli nyilvántartásokat, adóelszámolásokat, adóbevallásokat várják el, hogy ne keletkezzenek mulasztásért alkalmazott hatósági szankciók.

Kötelező nyilvántartások, adóbevallások

 

 

 

 

„B”

Pénzügyek
nyomon követése

Olyan cégek és vállalkozók részére, amelyekben kézben tartják a vállalkozás pénzügyeit, gazdálkodását, és ehhez a könyvelőirodától a kötelező számviteli nyilvántartásokon, adóelszámolásokon, adóbevallásokon felül rendszeres és rendezett adatszolgáltatásokat, jelzéseket igényelnek a cég illetve vállalkozás könyvelt adatairól, illetve a könyveléshez szükséges feltételekről.

„A” csomag szolgáltatásai
+
Rendszeres, rendezett kimutatások, tájékoztatások, fokozotabb figyelem a könyvelésre átadott iratanyag teljeskörűségére vonatkozóan.

 

 

 

 

„C”

Hatékony cégvezetés

Olyan cégek és vállalkozók részére, amelyekben úgy tartják kézben a vállalkozás pénzügyeit, gazdálkodását, hogy döntéseiket, tervezésüket részben a könyvelőirodával való együttműködésre alapozzák. A könyvelőirodától a kötelező számviteli nyilvántartások, adóelszámolások, adóbevallások teljesítésén felül különleges belső nyilvántartások vezetését is igénylik, és a rendszeres rendezett adatszolgáltatásokat, döntéselőkészítő jelzéseket a különleges belső nyilvántartásokra vonatkozóan is elvárják.

„A” + „B” csomag szolgáltatásai
+
Különleges belső nyilvántartások, optimalizálási javaslatok

 

 

 

 

„D”

Dinamikus
haladás, növekedés

Olyan cégek és vállalkozók részére, amelyekben nehezen tudják egyedül kézben tartani a vállalkozás pénzügyeit, gazdálkodását, ezért pénzügyi-gazdasági döntéseiket, tervezésüket meghatározó részben a könyvelőirodával való együttműködésre alapozzák. A könyvelőirodával szinte napi kapcsolatban kívánnak állni, és szükségük van arra, hogy a könyvelőiroda részéről a napi döntéseikhez is hatékony segítséget kapjanak.

„A” + „B” +”C” csomag szolgáltatásai
+
Pénzügyek és a gazdálkodás folyamatos figyelemmel kísérése, napi segítségnyújtás a cég pénzügyi vezetéséhez

 

 

 

 

KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSCSOMAG A TEVÉKENYSÉGÉT ÁTMENETILEG SZÜNETELTETŐ CÉG RÉSZÉRE:

„ALVÓ CÉG”

Szünetelés, túlélés

Olyan cégek és vállalkozók részére, amelyekben tevékenység nem folyik, ezért könyvelésre nem kerül sor, kizárólag a törvények és más jogszabályok által elrendelt adatszolgáltatások, adóbevallások, számviteli beszámolók stb. benyújtását várkák el, hogy elkerüljék a mulasztásokért alkalmazott hatósági szankciókat.

Adóbevallások, számviteli beszámoló, jogszabályfigyelés, riasztás