Rólunk

 

 
A DR. SZÁM Könyvelő és Adótanácsadó Iroda 2008-ban kezdte meg adótanácsadó, könyvviteli és ügyviteli szolgáltató tevékenységét.
 
Két könyvelő és adótanácsadó irodánk egyike Budapesten a XXI. kerületben, a másik pedig Pécs egyetemi városrészében található. Mindkét helyszínen kényelmes, barátságos környezetben várjuk kedves látogatóinkat.
                      
 
Irodánk alapítója és jelenlegi vezetője pénzügy-számvitel szakterületen képzett közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és okleveles adószakértő, akinek változatos környezetben eltöltött hosszú szakmai múltja, jelentős tapasztalata és ismeretei a színvonalas szolgáltatásnyújtás egyik biztosítékát jelentik.
 
 
A gazdálkodási, beruházási és pénzügyi-számviteli folyamatok szervezésével, irányításával, végrehajtásával nagyvállalati környezetben eltöltött vezetői szerepköröknek köszönhetően irodánk megfelelően felkészült az ügyfeleink mindennapi és különleges gazdasági műveleteinek hatékony támogatására.
 
Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, amellyel megbízóinkat mentesíthetjük a vállalkozás adminisztrációs terheinek nagy része alól, hogy leginkább csak a szakmai tevékenységükre kelljen összpontosítaniuk figyelmüket, a számvitel és az adózás világában pedig csak a legszükségesebb mértékben kell elmélyedniük. Ugyanakkor gondos adótervezéssel és az üzletmenet támogatásával igyekszünk biztosítani, hogy ügyfeleink vállalkozása biztonságos legyen, a lehető legkevesebb adót, közterhet fizessék ki, és mégis a lehető legtöbb pénz maradjon a zsebükben.

 

Ügyfeleink többsége azért keres fel bennünket, hogy vállalkozásuk könyvelését megbízható, szakmai kezekben lássák.

Egyre gyakoribb azonban azoknak a száma, akik konkrét adóügyekben (pl. ellenőrzés, bevalláspótlás stb.) történő eljárásra, tanácsadásra illetve az adóhatóság előtti képviseletre kérnek fel bennünket

 

Számtalan esetben sikerült már ügyfeleink jogait és érdekeit érvényre juttatni olyan helyzetekben, amikor valamely hatóság indokolatlan és túlzott hatalomgyakorlát tanúsított védtelen vállalkozókkal szemben, több esetben sikerült már jogorvoslatok során kiszabott bírságokat, hátrányos következményeket semmissé tenni.

 

Mind a könyvelés, mind az adótanácsadás szolgáltatás nyújtása magas szintű szakmai előképzettséget, és folyamatos ismeretbővítést, tudásfrissítést követel, ezért rendszeresen veszünk részt szakmai előadásokon, tájékoztatókon, tagja vagyunk több szakmai szervezetnek is, amelyekben folyamatos ismeretcsere folyik a minél magasabb színvonalú munka érdekében.

 

Csapatunk lelkesen, vidáman vészeli át a hétköznapok kihívásait, amelyeket nap, mint nap a jogalkotóink, ellenőrző hatóságaink és a piaci, pénzpiaci szereplők keletkeztetnek. Nem csupán a mókuskereket hajtjuk, sokkal inkább megoldásokat, lehetőségeket keresünk ügyfeleink problémáira.

Mind a napi teendőket, mind a különleges eseti feladatokat úgy végezzük el, hogy annak eredménye megfeleljen elsősorban ügyfeleink elvárásainak, és a hatóságoknak is a lehető legkevesebb mozgástere maradjon arra, hogy ügyfeleink számára hátrányokat okozzanak. 

Nap mint nap élünk át szakmai sikereket, és gyakran részesülünk szakmai elismerésekben.

 

 

".(3733*6022)."